Cel mai nou trend in materie de fashion! Simona Dress Studio- Rochii de inchiriat lanseaza un serviciu inedit

BUCURESTI - 21 august 2017

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Social

Simona Dress Studio (inchiriatrochii.ro) a lansat de curand un serviciu inedit, insa din ce in ce mai cautat pe piata din Romania: inchirierea rochiilor de ocazie.

Rochie de inchiriat Simona Dress Studio

De acum nu te vei mai intreba “Eu cu ce ma imbrac?”

Simona Niculae

Inchirierea rochiilor este un “truc” folosit de multi ani de catre vedete. Astfel, ele pot avea o aparitie diferita la fiecare eveniment fara sa investeasca sume foarte mari in rochii pe care le poarta o singura data. Acum, cand majoritatea pozelor de la evenimente sunt postate online, nu este rentabil sa cumperi cate o rochie pentru fiecare ocazie. De ce sa cumperi cand poti sa inchiriezi?

Desi inchirierea rochiilor era un subiect tabu acum cativa ani, se pare ca romancele s-au aliniat tendintelor din vest si au devenit foarte receptive la acest tip de servicii.

Simona Dress Studio s-a nascut din dorinta de a face lucrurile diferit si isi doreste  ca acest serviciu sa fie accesibil tuturor categoriilor de clienti, nu doar celor cu venituri mari.

“Vrem sa redefinim modul in care cumparam si folosim rochiile. De acum nu te vei mai intreba “Eu cu ce ma imbrac?”

O parte din rochiile disponibile pentru inchiriat pe site-ul inchiriatrochii.ro fac parte din colectiile unor branduri cunoscute in UK dar indisponibile in magazinele din Romania: Little Mistress, Virgos Lounge, Mascara, TFNC, insa Simona Dress Studio colaboreaza si cu un atelier de croitorie si intentioneaza sa produca propria colectie de rochii.

De la rochii de zi, de seara sau chiar pentru gravide,  acestea se pot inchiriat pentru o perioada de 3 zile, o zi si chiar o ora, la preturi intre 29 lei si 350 lei.

Pentru a se sigura  ca alegerea rochiei preferate este corecta, inainte de a inchiria, clientele pot programa o  sedinta de proba gratuita in studio-ul din Bucuresti, pe Strada Matasari.

In fiecare luna in colectie sunt adaugate modele noi, create in functie de tendintele sezonului.

Despre Simona Dress Studio

Cu o cariera in retail, Simona Niculae, detinatoarea Simona Dress Studio, a decis sa puna bazele unei mici afaceri de familie impreuna cu sora sa, Laura. Crede in aceasta idee si isi doreste sa faca acest serviciu cunoscut femeilor din Romania.
Contact-0762284143

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simona-dress-studio/cel-mai-nou-trend-in-materie-de-fashion-simona-dress-studio-rochii-de-inchiriat-lanseaza-un-serviciu-inedit