SIMPLE IT devine partener certificat Lavasoft in Romania

BUCURESTI - 28 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti – 22 Aprilie 2007 – SIMPLE IT, firma de distributie de software, servicii si consultanta, va oferi pe piata romaneasca produsele Lavasoft, in calitate de partener certificat. Lavasoft dezvolta si ofera solutii si servicii anti-spyware de calitate ridicata pentru a pastra calculatoarele si retelele sigure in fata amenintarilor si intruziunilor la adresa informatiilor confidentiale. SIMPLE IT isi completeaza si diversifica astfel oferta, permitand clientilor sa implementeze solutii anti-spyware performante.

Suita de produse Lavasoft include:
•LAVASOFT Ad-Aware SE Enterprise - Ad-Aware SE Enterprise ofera cel mai ridicat nivel de protectie combinat cu un sistem de administrare centralizat, care pune protectia datelor direct in mainile administratorului IT
•LAVASOFT Ad-Aware SE Professional - Ad-Aware SE Professional este proiectat pentru a va oferi cel mai ridicat nivel de protectie impotriva amenintarilor spyware si malware, incluzand programe de tip keylogger, hijacker, si downloader
•LAVASOFT Ad-Aware SE Personal - Ad-Aware SE Personal ramane cel mai popular produs anti-spyware pentru utilizatorii din intreaga lume, cu aproape un milion de download-uri saptamanal
•LAVASOFT Personal Firewall - Personal Firewall este proiectat pentru utilizare de catre clienti casnici si companii mici ca un complement la solutiile de securitate existente

Despre Lavasoft
Lavasoft este compania originala anti-spyware. Din 1999, cand Lavasoft a lansat produsul sau Ad-Aware, a primit nenumarate premii si recunoastere din partea organizatiilor IT. Cu peste 200 milioane de utilizatori ai produsului Ad-Aware in intreaga lume, Lavasoft ramane un lider in piata anti-spyware, fiind un punct de referinta pentru alte companii de securitate.

Despre SIMPLE IT

SIMPLE IT este distribuitor de produse si solutii software, completate de servicii si consultanta de specialitate, sustinute de un personal specializat, pentru a oferi cea mai buna experienta IT clientilor.
Portofoliul include produse software din multiple domenii (grafica, utilitare, audio, video) dar are ca orientare principala produsele de securitate: anti-spyware, antivirus, antispam, protectie împotriva intruziunilor wireless, protectie împotriva atacurilor de tip zero-day, firewall, retele virtuale private, descoperirea si monitorizarea retelei, controlul accesului la retea, securitatea si criptarea e-mailului, optimizarea traficului, backup si restaurare, managementul identitatii, managementul informatiei de securitate.
SIMPLE IT are sediul în Bucuresti, iar produsele sunt prezente si în tara prin intermediul resellerilor.

SC SIMPLE IT SRL
Plt. Petre Ionescu Nr.12 Bl.15 Sc.B Ap.64
Bucureşti, Sect.3
Tel/fax : 0311-027.58