simplenet    

Comunicate de presa si evenimente pe tema simplenet

 • simplenet

  Busteni, Prahova - 8 November 2012

  Comunicat de Hiperstore S.R.L.

  Pensiunea Casa Magica din Busteni isi lanseaza noul site de prezentare , intr-o formula axata pe interactiune. Acum poti afla parerile clientilor si poti intra in contact direct pe forum atat cu personalul pensiunii cat si cu fostii si actualii ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: busteni , casa magica , simplenet , site de prezentare , cazare busteni

  Vezi toate comunicatele de presa despre simplenet

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul simplenet.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la simplenet. Informatiile despre simplenet cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul simplenet, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la simplenet, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.