Noutati de maxima importanta de la Simplogix Matinal 7AM - oferte speciale de vara pentru o imagine revigorata a companiei dvs

Oradea - 17 august 2007

Comunicat tip General in IT&C

Inca e vara si inca mai sunt Oferte speciale de vara! Pentru toti cei care au nevoie de un nou concept si o noua conceptie grafica pentru carti de vizita, antete si logo de companie, Departamentul 7AM Simplogix Oradea vine cu o oferta de vara foarte atractiva: Matinal 7AM varianta Basic si Professional !

Noutati de maxima importanta de la Simplogix Matinal 7AM -  oferte speciale de vara pentru o imagine revigorata a companiei dvs

Un logo este imaginea companiei. O imagine in miniatura a ceea ce compania dvs. este. O imagine, un simbol care face mai mult decat toate cuvintele adunate la un loc.
In general, identitatea unei companii este reprezentata prin 3 elemente.
a. unul vizual, ilustrativ, denumit generic 'logo' sau uneori 'simbol'
b. unul textual, si anume denumirea companiei respective, care, de cele mai multe ori include si partea ilustrativa si care se numeste 'logotip'
c. si un element vocativ, sau explicativ, reprezentat de o sintagma, o constructie de cuvinte cu sens clar, limpede, care se numeste 'slogan' sau, daca apare vizual in componenta identitatii are denumirea de 'tag-line'.
Si pentru ca e nevoie de concret mai mult decat de cuvinte, Matinal 7AM si Simplogix Oradea va face o invitatie clara si directa:
www.7am-digital.com sectiunea Oferte de vara!
Si nu sunt singurele oferte tentante, noul serviciu 7 AM Web Audit se adreseaza tuturor celor care au o identitate web dar au in acelasi timp si intrebari fara raspuns legate de traficul si prezenta website-ului in motoartele de cautare, pozitia pe care acesta o detine comparativ cu website-urile concurentei.
7AM Digital este dimineata 'web' de care ai nevoie pentru a-ti revigora imaginea si a-ti imbunatati prezenta online printre milioanele si milioanele de website-uri care sunt mai mult sau mai putin, 'inamicii' tai!

O dimineata buna de la 7AM Digital si Simplogix Oradea!

Despre Simplogix Oradea

Simplogix Oradea
Piata Cetatii nr. 12

office@simplogix.com