Pelerin Tour anunta lansarea unui nou website dedicat turismului cultural religios: www.pelerintour.com

BUCURESTI - 23 octombrie 2006

Comunicat tip General in Turism

Pelerin Tour impreuna cu partenerul sau, Simplogix Oradea, anunta lansarea unui nou website dedicat turismului cultural religios: www.pelerintour.com

Un nou design, o noua conceptie grafica si o abordare care-ti merge la suflet: www.pelerintour.com

Bucuria si incantarea sufletului este la ea acasa vizitand virtual si nu numai, lanţul de mânăstiri al Bucovinei, inegalabile ca frumuseţe şi continut istoric, în toată Europa şi comparabile cu mari capodopere de pe întregul mapamond care stă ca o cunună pe fruntea României, împodobind acest 'cap' frumos, sprijinit pe umerii Carpaţilor Orientali, aşa cum îi şade bine unuia dintre primele popoare creştinate.

Fie ca asteptati Craciunul si petreceti cumpana dintre ani pe meleaguri indepartate si exotice, fie ca va doriti ca Sarbatorile de Iarna sa le petreceti intr-un mod traditional romanesc, Pelerin Tour va sta la dispozitie cu oferte extrem de variate.

www.pelerintour.com si www.pelerintour.ro sunt doua magazine online de vacante unde orice vis devine realitate: cu un singur click faceti rezervarea pentru destinatia aleasa si va pregatiti de Sarbatori!

Despre Simplogix Oradea

Pelerin Nord
Bucuresti
PELERIN NORD SRL