Simpozion

Definitie Simpozion

Manifestare stiintifica si de specialitate unde au loc expuneri si demonstratii practice cu ocazia lansarii de produse noi, unde sunt invitati clienti permanenti, cumparatori potentiali, precum si persoane ce pot influenta pozitiv asistenta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Simpozion? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Simpozion.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Simpozion. Definitiile termenilor despre Simpozion cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Simpozion, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Simpozion.