Simulated Store Test

Definitie Simulated Store Test

O forma de pretestare a introducerii unui nou produs inaintea comercializarii la scara larga, pentru a-i studia comportamentul vizavi de noile produse, consumatorii selectati din piata tinta sunt regati sa cumpere in zonele de test din supermarketuri, in care au fost plasate noile produse.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Simulated Store Test? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Simulated Store Test.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Simulated Store Test. Definitiile termenilor despre Simulated Store Test cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Simulated Store Test, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Simulated Store Test.