Manfrotto lanseaza noua serie de genti si rucsacuri foto in gama Professional

BUCURESTI - 4 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, IT&C, Monden / Lifestyle

Noua colectie de genti si rucsacuri foto este dedicata fotografilor profesionisti care doresc protectia totala a echipamentului foto digital.

Noua colectie de genti si rucsacuri foto Manfrotto Professional

Noua colectie Professional se remarca prin existenta a doua sisteme ce fac parte din cosntructia gentilor si rucsacurilor:- sistemul CPS (Camera Protection System), un sistem de ranforsare a structurii interne a materialului care asigura protectia echipamentului digital profesional, fata de socuri.- si sitemul Exo-tough Multi Layered Construction, o spuma absorbanta dispusa in straturi multiple, pentru absobtia socurilor la un eventual impact (cazaturi, lovituri).

Constructia solida prin tehnologia introdusa in aceasta noua colectie, ofera incredere fotografului profesionsit prin protectia pe care gentile si rucsacurile Professional o ofera echipamentului digital profesional.

Din conceptul noii colectii, un aspect deloc de neglijat il reprezinta designul, calitatea materalelor, atentia la detalii si nu in ultimul rand, functionalitatea, Manfortto Professional fiind concepute sa satisfaca cele mai exigente solicitari de utilizare.

Mergand pe principiul cu care Manfrotto si-a obisnuit clientii in cei peste 45 de ani de excelenta si inovatie in domeniul foto, noua colectie promite a fi un etalon de calitate in randul fotografilor profesionisti.

Materialele din care sunt confectionate asigura o durabilitate in timp si rezistenta mare la uzura. Exteriorul este impermeabil, insa pentru a oferi protectie maxima echipamentului digital din interior, gentile si rucsacurile au si husa de ploaie, inclusa.

Noua colectie este formata din cateva modele de baza care cuprinde o serie de genti de umar, sling-uri, rucsacuri si genti-troller.

Colectia Professionaleste deja disponibila in Romania prin Photosetup - Magazin foto specializat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simus-trading/manfrotto-lanseaza-noua-serie-de-genti-si-rucsacuri-foto-in-gama-professional