Mestesuguri traditionale Romanesti surprinse vizual intr-o expozitie foto de exceptie

BUCURESTI - 1 aprilie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Photosetup in calitate de partener, alaturi de Daniel Penciuc , va invita la expozitia foto : " Locuri si mestesuguri ".
Imaginile lui Daniel ne poarta pe rand prin lumea carbunarilor, a fierarilor si a mestesugurilor traditionale, unele dintre ele pe cale de disparitie, din satele romanesti si ofera privitorilor posibilitatea de a calatori vizual prin faimoase regiuni precum Maramures, Bucovina, Delta Dunarii si Muntii Apuseni.

Expozitie foto: Locuri si mestesuguri, Daniel Penciuc

Expozitie foto: Locuri si mestesuguri, Daniel Penciuc

 Ne bucuram de fiecare data cand sustinem un artist fotograf. Tema aleasa de Daniel Panciuc ni s-a parut interesanta prin mesajul transmis. Sunt multe mestesuguri traditionale pe cale de disparitie, iar ideea de a le imortaliza intr-o expozitie, ar putea fi un pas in plus in transmiterea catre generatille tinere, a acestor meserii. 

Valeria Galea

Imaginile lui Daniel  ne poarta pe rand prin lumea carbunarilor, a fierarilor si a mestesugurilor traditionale, unele dintre ele pe cale de disparitie, din satele romanesti si ofera privitorilor posibilitatea de a calatori vizual prin faimoase regiuni precum Maramures, Bucovina, Delta Dunarii si Muntii Apuseni.

Ne bucuram de fiecare data cand sustinem un artist fotograf. Tema aleasa de Daniel Panciuc ni s-a parut interesanta prin mesajul transmis. Sunt multe mestesuguri traditionale pe cale de disparitie, iar ideea de a le imortaliza intr-o expozitie, ar putea fi un pas in plus in transmiterea catre generatille tinere, a acestor meserii. Valeria Galea, Director Marketing, Photosetup

"Locuri si mestesuguri" este genericul care reuneste 30 de fotografii (imprimate in format 30 x 45 cm), surprinse prin obiectiv in timpul hoinarelilor fotografice alaturi de renumitul artist fotograf Sorin Onisor, in intervalul noiembrie 2010 - decembrie 2011.

Expozitia este deschisa in perioada 7-20 aprilie, in Promenada Mall , Sibiu .

Dupa Suceava, Iasi si Cluj, Daniel Penciuc aduce la Sibiu expozitia personala ce imortalizeaza locurile si mestesugurile din mai multe regiuni ale tarii.Daniel Penciuc, un pasionat de fotografie din Suceava a mai expus lucrari la Iasi, Suceava si Bucuresti in expozitia colectiva "Marea Hoinareala".

 

Despre Daniel Penciuc, mai multe informatii pe site-ul personal: www.penciuc.ro

Despre Photosetup:

Despre Photosetup: Magazin foto specializat. Solutii complete pentru studiouri foto. In calitate de reprezentant oficial in Romania pentru brand-urile din protofoliu, Photosetup, detine in stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 2000 de repere unice. Totodata, avand o prezenta de 15 ani pe piata foto profesionala din Romania, Photosetup este principalul furnizor de accesorii foto Kata, Manfrotto, Sigma si Schneider B+W pentru magazinele cu specific foto, din Romania. Photosetup este o marca inregistrata a firmei Simus Trading [www.simus.ro].

Contact Photosetup: Show-room: Str. Dr. Anibal Teohari 6, Ap 1 Tel. centrala: 021 411 65 30 E-mail: office [at] photosetup.ro http://www.photosetup.ro

 

Despre Simus trading

Photosetup - Magazin foto specializat.
Cu o experienat pe piata din Romania de peste 15, ofera solutii complete pentru studiouri foto, precum si accesorii si echipamente foto profesionale.
Se implica constant in activitatea educationala din domeniul foto prin sustinerea pasionatilor de fotografie dar si a fotografilor profesionsiti, prin diferite proiecte fotografice.
Photosetup este o marca inregistrata Simus Trading.