sinandrei    

Comunicate de presa si evenimente pe tema sinandrei

 • sinandrei

  Timisoara, Timis - 18 May 2017

  Comunicat de Atu Advertising

  Cel mai mare Parc Industrial din vestul Romaniei, si-a deschis portile pentru companiile interesate sa isi dezvolte activitatea de productie sau administrativa in Europa de Est, odata cu lansarea oficiala care a avut loc astazi, 18 mai 2017. Locali ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: infrastructura , parc industrial , banat business park , sinandrei , b braun , timis

  Vezi toate comunicatele de presa despre sinandrei

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sinandrei.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sinandrei. Informatiile despre sinandrei cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sinandrei, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sinandrei, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.