sinbiotic    

Comunicate de presa si evenimente pe tema sinbiotic

 • sinbiotic. EUBIOTIC® Sinbio sau cum sa iti imbunatatesti tranzitul intestinal lent in doar 7 zile

  sinbiotic

  Bucuresti - 13 May 2014

  Comunicat de Tonic Advertising

  LabormedAlvogen, companie farmaceutica romaneasca, lanseaza EUBIOTIC® Sinbio, un supliment alimentar care contribuie la ameliorarea problemelor asociate tranzitului intestinal lent. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: probiotice , eubiotic , sinbiotic , prebiotice , tranzit intestinal

  Vezi toate comunicatele de presa despre sinbiotic

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sinbiotic.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sinbiotic. Informatiile despre sinbiotic cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sinbiotic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sinbiotic, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.