Poze Sindrom post-avort

 • Statistica Sindrom Down Romania

  Poza: În România sunt 4420 de persoane cu sindrom Down

 • Logo

  Poza: Un cromozom în plus e un +, nu un minus!

 • Un cromozom în plus e un +, nu un minus! 2017

  Poza: Un cromozom în plus e un +, nu un minus! 2017

 • Se confirmă legătura dintre avort și problemele psihice

  Poza: Se confirmă legătura dintre avort și problemele psihice

 • GENETIC LAB lanseaza campania: “O amniocenteza si o analiza de diagnostic prenatal gratuita in fiecare luna - o sansa in plus pentru un copil sanatos”

  Poza: GENETIC LAB lanseaza campania: “O amniocenteza si o analiza de diagnostic prenatal gratuita in fiecare luna - o sansa in plus pentru un copil sanatos”

 • Posta Romana continua sa sustina copiii cu sindrom Down

  Poza: Posta Romana continua sa sustina copiii cu sindrom Down

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul sindrom post-avort.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la sindrom post-avort. Pozele pe tema sindrom post-avort cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sindrom post-avort, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la sindrom post-avort, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la sindrom post-avort.