Sinectica

Definitie Sinectica

Metoda de cercetare de marketing ce se bazeaza pe folosirea mecanismelor psihice preconstiente existente in activitatea de creatie a unui grup de cercetatori alcatuit din 4-5 membri, condus de catre un responsabil de grup.Scopul grupului de cercetatori este de a efectua studii de analogii tematice, directe, prin compararea cercetarii cu situatii existente si in alte domenii de activitate, dar care au anumite conexiuni cu temele de cercetare. Rezultatul se finalizeaza prin aplicatii practice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sinectica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sinectica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sinectica. Definitiile termenilor despre Sinectica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sinectica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sinectica.