Single Source Data

Definitie Single Source Data

Informatii care apartin unui studiu de marketing,colectate de la aceeasi suirsa- de catre people meters si instrumente de scanare- care fac posibil, de exemplu, sa gasim o legatura intre comportamentul de cumparare al unui individ si expenerea media

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Single Source Data? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Single Source Data.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Single Source Data. Definitiile termenilor despre Single Source Data cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Single Source Data, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Single Source Data.