Sintaxa contabila

Definitie Sintaxa contabila

Ansamblul d ereguli si proceduri ce trebuie urmate pentru inregistrarea tranzactiilor si elaborarea documentelor contabile de sinteza, plecand de la simbolurile care formeaza vocabularul contabil.Sintaxa contabila asigura organizarea structurii contabilitatii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sintaxa contabila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sintaxa contabila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sintaxa contabila. Definitiile termenilor despre Sintaxa contabila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sintaxa contabila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sintaxa contabila.