Sintezis    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Sintezis

 • Sintezis

  Bucuresti - 18 October 2012

  Comunicat de Sintezis Birotica S.R.L.

  ... Sintezis va invita in data de 23 octombrie 2012 la World Trade Plaza – Hotel Pullman unde vor avea loc expozitiile: “Achizitii in HORECA” si “Piata Trade ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: hiopos , sintezis , megastore rs

  Vezi toate comunicatele de presa despre Sintezis

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Sintezis.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Sintezis. Informatiile despre Sintezis cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Sintezis, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Sintezis, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.