Site Classification

Definitie Site Classification

Un mod de a evalua si de a nota locurile pentru postere in functie de variabile ca: drum local, judetean, national, international, volumul traficului, urban sau rural, marime, apropiere de un punct de vanzare, iluminare, blocare prin alte obiecte, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Site Classification? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Site Classification.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Site Classification. Definitiile termenilor despre Site Classification cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Site Classification, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Site Classification.