Situatia neta

Definitie Situatia neta

Sinonim - Patrimoniu netValoarea datoriilor intreprinderii fata de asociati, altfel spus valoarea drepturilor pe care le poseda proprietarii asupra entitatii patrimoniale.Situatia neta este echivalenta capitalurilor proprii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Situatia neta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Situatia neta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Situatia neta. Definitiile termenilor despre Situatia neta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Situatia neta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Situatia neta.