Poze Situatii de urgenta

 • www.reparatiitermopanepvc.ro

  Poza: Ce trebuie de facut in cazul in care se impune repararea urgenta a termopanelor

 • SUFLET - Un Plus de Profesionalism

  Poza: Serviciul de Urgenta Fiscala intra in teste la Cluj

 • MIRA TELECOM, la finalul unui nou proiect dedicat interventiilor in situatii de urgenta

  Poza: MIRA TELECOM, la finalul unui nou proiect dedicat interventiilor in situatii de urgenta

 • batrani saraci

  Poza: VIDEO - O familie de batrani de 92 de ani au nevoie urgenta de lemne de foc pentru aceasta iarna (Tincova, jud. Caras Severin)

 • Aveti un plan familial pentru situatii de urgenta? Aveti un plan pentru salvarea businessului in cazuri de urgenta?

  Poza: Aveti un plan familial pentru situatii de urgenta? Aveti un plan pentru salvarea businessului in cazuri de urgenta?

 • UNTRR solicită urgentarea lucrărilor de reabilitare a DN7

  Poza: UNTRR solicită urgentarea lucrărilor de reabilitare a DN7

 • Tu cum reactionezi in situatii de stress?

  Poza: Tu cum reactionezi in situatii de stress?

 • CADRU TEHNIC CU ATRIBUTII IN DOMENIUL P.S.I. - cod COR 315104 - Curs autorizat CNFPA si INSPECTORATUL PENTRU SITUATII DE URGENTA

  Poza: CADRU TEHNIC CU ATRIBUTII IN DOMENIUL P.S.I. - cod COR 315104 - Curs autorizat CNFPA si INSPECTORATUL PENTRU SITUATII DE URGENTA

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul situatii de urgenta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la situatii de urgenta. Pozele pe tema situatii de urgenta cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul situatii de urgenta, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la situatii de urgenta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la situatii de urgenta.