Situation Analysis

Definitie Situation Analysis

Procesul de adunare a informatiei pe mediile interne sau externe pentru a evalua punctele forte, slabiciunile,, oportunitatile si amenintarile curente si sa ghideze spre tintele propuse si pre obiective. Vezi SWOT Analysis.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Situation Analysis? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Situation Analysis.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Situation Analysis. Definitiile termenilor despre Situation Analysis cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Situation Analysis, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Situation Analysis.