5 argumente pentru adoptarea unei solutii de management al performantei angajatilor

BUCURESTI - 21 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Reprezinta gestionarea competentelor angajatilor, a nivelului de pregatire si a nevoii lor de instruire o problema?

Pentru aproape toate organizatiile, de orice dimensiune, raspunsul este DA. Constientizand aceasta cerinta critica a pietei SIVECO Romania a dezvoltat in cadrul pachetului informatic integrat SIVECO Applications 2020 doua solutii software care se adreseaza managerilor din orice companie, profesionistilor HR, precum si angajatilor din cadrul organizatiei: Managementul performantei angajatilor si Acces online la informatii pentru angajati.

”Cand am realizat aceste solutii ne-am gandit sa crestem eficienta companiilor care le vor folosi, prin automatizarea intregului proces de management al performantei. Uneori, oricat de constiinciosi ar fi profesionistii departamentului de resurse umane, nu au cum sa gestioneze volumele uriase de date despre competentele angajatilor si nevoile lor de instruire. In plus, aceste informatii nu pot fi stocate intr-un format care sa fie accesibil in orice moment managerilor sau tuturor celor implicati in evaluarea personalului. Aplicatiile dedicate managementului performantei ofera acces la o baza de date comprehensiva, accesibila in orice moment si faciliteaza alinierea obiectivelor organizationale cu obiectivele individuale de dezvoltare ale angajatilor”, declara Stefanita Ghita, director dezvoltare SIVECO Applications 2020.

Iata cele mai importante 5 argumente care arata ca implementarea celor doua solutii aduce avantaje certe beneficiarilor lor:

1. Aplicatia ofera o imagine clara asupra nivelului de pregatire a angajatilor si a modului in care competentele lor corespund cerintelor joburilor. Sistemul ofera informatii obiective cu privire la nivelul de implicare a salariatilor, modul in care acestia isi rezolva sarcinile de serviciu si in ce masura respecta termenele de indeplinire a sarcinilor. Cu ajutorul sistemului se pot identifica si urmari in timp real nevoile de dezvoltare profesionala si personala a angajatilor. In plus, sistemul incurajeaza feedback continuu intre angajati si managerul lor, fapt ce conduce la intarirea legaturilor interpersonale si la crearea unui mediu favorabil dezvoltarii profesionale.

2. Aplicatiile de management al performantei angajatilor oferite de SIVECO functioneaza in arhitectura on-premises si Cloud si astfel sunt reduse costurile operationale. In Cloud, datele privind angajatii sunt gestionate la nivel central, putand fi accesate online de toti utilizatorii autorizati. Astfel, compania nu mai este nevoita sa investeasca in componente hardware, servere dedicate sau in servicii de mentenanta. In plus, informatiile pot fi accesate online, oricand si de oriunde, nemaifiind nevoie sa fie transpuse pe hartie.

3. Aplicatiile permit evaluarea tuturor angajatilor in cel mai scurt timp si intr-o maniera sigura, in acord cu normele si reglementarile interne si cu legislatia in vigoare. Practic, cele doua aplicatii oferite de SIVECO acopera toate aspectele legate de managementul performantei salariatilor, se adapteaza specificului fiecarei companii si contribuie, intr-un mediu controlat, la eficientizarea activitatii companiei.

4. Solutiile asigura eliminarea erorilor umane, si, fiind salvate online, previn pierderea, furtul sau distrugerea informatiilor pretioase despre angajati in urma unor accidente sau calamitati naturale. Solutiile oferite de SIVECO pot fi integrate si pot colabora cu alte aplicatii existente deja in mediul de lucru curent.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

SIVECO Romania este specializata in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice.

De-a lungul celor peste 23 de ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/siveco-romania/5-argumente-pentru-adoptarea-unei-solutii-de-management-al-performantei-angajatilor