Aversa SA consideră SIVECO Applications soluţia optimă pentru cerinţele sale specifice de business

BUCURESTI - 26 ianuarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Tot mai multe companii româneşti apreciază avantajele implementării unui sistem informatic integrat pentru eficientizarea şi creşterea profitabilităţii companiei

Înţelegând avantajele implementării unui sistem informatic integrat pentru eficientizarea şi creşterea profitabilităţii companiei, conducerea Aversa SA Bucureşti a considerat SIVECO Apllications soluţia optimă pentru cerinţele sale specifice de business.

Aversa SA Bucureşti activează în domeniul fabricării de pompe şi compresoare şi este principalul producător din sud-estul Europei, cu o tradiţie de peste 100 de ani.

Produs complex şi matur, a cărei valoare este confirmată prin numeroase implementări de succes, Sistemul Informatic Integrat SIVECO Applications cuprinde module care rezolvă principalele probleme ale oricărei organizaţii: gestiunea economică, automatizarea fluxurilor de date, consistenţa şi coerenţa datelor, regăsirea şi raportarea rapidă a informaţiilor, reproiectarea fluxurilor informatice.

Prin implementarea şi utilizarea acestei soluţii informatice fiecare proces din cadrul organizaţiei este gestionat de o componentă dedicată, acest lucru ducând la integrarea complexă a datelor, la unicitatea şi acurateţea lor. Datele sunt stocate într-o singură bază de date, fiind disponibile în orice moment pentru rapoarte, analize, statistici. Utilizarea sistemului informatic integrat SIVECO Applications va aduce avantaje certe companiei Aversa SA contribuind semnificativ la ordonarea şi ritmicizarea activităţii, creşterea coerenţei şi corectitudinii datelor primite, prelucrate şi transmise, creşterea vitezei de procesare a documentelor, fundamentarea deciziilor la nivelul managementului pe baza indicatorilor de analiză, păstrarea datelor în deplină siguranţă, creşterea controlului la nivel financiar intern, analizarea de către management a condiţiilor curente şi a tendinţelor de afaceri.

„Soluţia achizitionată de Aversa SA se bazează pe rezultatele experienţei îndelungate acumulate de SIVECO România în furnizarea şi implementarea de sisteme informatice integrate pentru beneficiari din domenii de activitate foarte diferite. Este un produs perfect adaptat cerinţelor actuale şi viitoare ale pieţei româneşti şi internaţionale, de aceea suntem convinşi că alegerea Aversa SA este una inspirată. Le mulţumim pentru încrederea acordată şi ne bucurăm să-i avem în portofoliul nostru de clienţi” declară Sorin Dimofte, Director Departament Vanzări Directe şi Consultanţă din cadrul SIVECO România.

Despre SIVECO Romania

Despre SIVECO România

Înfiinţată la începutul anului 1992, actualmente parte a grupului internaţional SIVECO (Netherlands) B.V., SIVECO România SA este una din cele mai importante firme producătoare de software din România, deţinând cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Comunitatea Europeană şi Statele Unite ale Americii. SIVECO România este #1 pe piaţa internă de soluţii de afaceri (EAS) şi liderul pieţii româneşti de servicii IT. Compania oferă soluţii eficiente, adaptate legislaţiei româneşti în domeniile financiar-contabilitate, gestiunea întreţinerii echipamentelor, stocurilor şi achiziţiilor, a mijloacelor fixe, a resurselor umane şi salarizării, bugetelor şi urmăririi contractelor, de e-business şi e-commerce. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice majore, implicând dezvoltări la cerere de soluţii software accesibile prin Internet şi Intranet, integrarea cu alte sisteme, distribuţie geografică a locaţiilor de acces şi număr mare de utilizatori.
SIVECO România SA este certificată ISO 9001:2000, de către compania franceză AFAQ-AFNOR, cotată printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectuează.
Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând http://siveco.ro/.
SIVECO ROMANIA SA
Bd. Maresal Averescu 8-10
Corp Stefan Odobleja
Sector 1, cod 011455