SIVECO Romania premiaza excelenta si creativitatea in eLearning

BUCURESTI - 14 noiembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Conferinta Nationala de Invatamant Virtual promoveaza tehnologiile moderne in educatie si cercetare

Astazi, Universitatea din Bucuresti gazduieste intr-un cadru festiv, decernarea premiilor celei de-a sasea editii a Conferintei Nationale de Invatamant Virtual (CNIV). Conferinta a castigat an de an notorietate, devenind un punct de maxim interes pentru cercetatori, specialisti din domeniul eLearning, profesori din invatamantul universitar si preuniversitar, inspectori, consilieri, pedagogi, psihologi, elevi si studenti.

“Proiectele CNIV si ICVL (International Conference for Virtual Learning) tind sa devina scoli de cercetare si formare avand ca obiective promovarea si implementarea ideilor moderne in educatia initiala si in formarea continua, promovarea spiritului de lucru/cercetare in echipa, atragerea si includerea tinerilor in programele de cercetare si dezvoltare, promovarea si implementarea tehnologiilor moderne in educatie, cercetare si in formarea continua' declara Conf. dr. Marin Vlada de la Universitatea din Bucuresti, coordonatorul proiectelor.

Lucrarile premiate in cadrul CNIV s-au remarcat prin abordarile originale a unor teme legate de strategii de dezvoltare si formare, management de proiecte, lucru in echipe, metodologii de implementare, studii de caz etc.

“Ma bucur ca exista o manifestare de asemenea amploare in Romania, cu o tematica atat de larga si in tendinta cu evolutia tehnologiei pe plan mondial. Subiectele mele preferate, comunitatea online a unei scoli si invatarea colaborativa le pot extinde si asupra comunitatii CNIV. Organizare bine pusa la punct; prezenta masiva, elevata si diversificata - de la elevi, profesori, pana la universitari; lucrari de exceptie care denota genialitate si multa, mulpa munca... Am invatat foarte multe in cele 3 zile de CNIV, cea mai mare Conferinta e-Learning pentru Educatia romaneasca”, a declarat Claudia Cziprok, castigatoarea premiului de excelenta “Centrul Virtual de Execelnta SIVECO, profesoara la Scoala 'Mircea Eliade' din Satu Mare si Senior Teacher in cadrul Programului Intel teach - Instruirea in Societatea Cunoasterii.

SIVECO Romania promoveaza constant necesitatea utilizarii tehnologiilor moderne in educatie si cercetare, solutiile de eLearning oferite de companie urmarind formarea unor viitoare generatii care sa performeze in societatea cunoasterii.

Despre SIVECO Romania

Despre SIVECO Romania
Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI. Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atat pentru piata locala cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

In prezent, solutiile SIVECO sunt utilizate de catre beneficiari internaționali din 35 de tari. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice importante cat si companii private de referinta – OMV PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau, Tiriac Air, Med Life, Com Auto Meridian, Carpatair Timisoara, URSUS Breweries etc.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc). Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei - EITA si Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

De-a lungul celor 16 ani de existenta, compania a dobandit o solida reputatie internationala. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de 'Best Practice' din partea Comisiei Europene si 'Honourable Mention' la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. De curand, aportul SIVECO Romania in implementarea proiectului de informatizare a educației din Romania a fost premiat cu European IT Excellence Award 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

SIVECO Romania
Victoria Park
Bucuresti-Ploiesti 73-81,
Cladire C4, Sector 1, 013685, Bucuresti, Romania
marketing@siveco.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/siveco-romania/siveco-romania-premiaza-excelenta-si-creativitatea-in-elearning