Soluţiile de Bussiness Intelligence SIVECO România au fost prezentate în cadrul Zilelor BIZ

BUCURESTI - 18 noiembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Îmbunătăţirea performanţei organizatiilor folosind soluţii inteligente de afaceri

Recent, SIVECO Romania a participat la conferinta "Solutii IT integrate pentru companii", in cadrul Zilelor BIZ, unul dintre cele mai importante evenimente de afaceri ale anului.

Prezentarea SIVECO s-a axat pe rolul pe care îl asigură solutiile de Business Intelligence, ca suport în fundamentarea deciziilor manageriale si a evidentiat evolutia companiei in domeniul tehnologiilor IT pentru management.

Într-un mediu de piaţă competitiv, rapiditatea luării deciziilor joacă un rol hotărâtor pentru succesul oricărei organizaţii. Pentru o conducere eficientă, managerii au nevoie de: informaţii de sinteză, coerente, consistente, primite în timp real, care să le faciliteze o reacţie rapidă şi eficientă în luarea deciziilor.

Abordarea de tip Business Intelligence reuneste instrumente de business si IT, asigurand o punte de legatura intre definirea unei stategii si executia ei. Implementarea unei astfel de solutii propune o restructurare de fond a afacerii prin tranzitia de la automatizarea si monitorizarea activitatilor la cea a proceselor, prin trecerea de la o abordare fragmentara la o abordare ca un intreg (end-to-end) si prin imbunatatirea procesului de analiza.

Modelul de Business Intelligence SIVECO Romania permite o abordare de acest tip si cuprinde mai multe componente structurate in functie de informatia pe care o prelucreza si de domeniul la care se refera.
Pentru managementul informatiei structurate si nestructurate SIVECO propune: pachetul integrat SIVECO Applications – solutie de tip EAS (Enterprise Applications Suite), SIVADOC - sistemul de gestiune a documentelor si al fluxurilor de lucru, si AeL Enterprise – solutie de eLearning pentru companii.
Solutia oferita pentru managementul proceselor si managementul operational si strategic se concentrează in special pe instrumentul de analiză şi raportare SIVECO Business Analyzer – sistem informatic de tip MIS (Management Information System). SIVECO Business Analyzer permite adaptari specifice pentru monitorizarea proceselor, contribuie la imbunatatirea procesului de analiza si sprijina procesul decizional.

“SIVECO Romania ofera a solutie complexa care asigura suportul informatic pentru toate fazele ciclului de imbunatatire a unei abordari de tip Bussiness Intelligence. Implementand sistemele informatice oferite de SIVECO Romania se pot construi mecanisme care asigura transformarea datelor in informatii, a informatiilor in decizii si a deciziilor in actiuni” spune Nicolae Fildan, Area Sales Manager in cadrul SIVECO Romania.

Despre SIVECO Romania

Despre SIVECO România

Înfiinţată la începutul anului 1992, actualmente parte a grupului internaţional SIVECO (Netherlands) B.V., SIVECO România SA este una din cele mai importante firme producătoare de software din România, deţinând cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Comunitatea Europeană şi Statele Unite ale Americii. SIVECO România este #1 pe piaţa internă de soluţii de afaceri (EAS) şi liderul pieţii româneşti de servicii IT. Compania oferă soluţii eficiente, adaptate legislaţiei româneşti în domeniile financiar-contabilitate, gestiunea întreţinerii echipamentelor, stocurilor şi achiziţiilor, a mijloacelor fixe, a resurselor umane şi salarizării, bugetelor şi urmăririi contractelor, de e-business şi e-commerce. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice majore, implicând dezvoltări la cerere de soluţii software accesibile prin Internet şi Intranet, integrarea cu alte sisteme, distribuţie geografică a locaţiilor de acces şi număr mare de utilizatori.
SIVECO România SA este certificată ISO 9001:2000, de către compania franceză AFAQ-AFNOR, cotată printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectuează.
Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând http://siveco.ro/.
SIVECO ROMANIA SA
Bd. Maresal Averescu 8-10
Corp Stefan Odobleja
Sector 1, cod 011455