siveeco    

Comunicate de presa si evenimente pe tema siveeco

 • siveeco. International Project Management Association

  siveeco

  Bucuresti - 8 August 2013

  Comunicat de SIVECO Romania S.A.

  Doua proiecte realizate de o echipa de profesori, cercetatori romani si specialisti IT din Romania au intrat in finala competitiei International Project Excellence Awards organizate de International Project Management Association (IPMA) ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: educatie , elearning , siveeco , managementul de proiect

  Vezi toate comunicatele de presa despre siveeco

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul siveeco.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la siveeco. Informatiile despre siveeco cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul siveeco, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la siveeco, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.