Stii cu cine vorbesti?

BUCURESTI - 22 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Primim continuu feedback-urile voastre si ne onoreaza interesul aratat pentru SURAS.ro.
Primim felicitari, incurajari si confirmari. Va multumim! Dar poate cea mai mare bucurie ne-a creat-o feedback-ul de mai jos:
'Sunteti magari ca tot bagati texte gen -inapoi la lucru'

Ne bucura, nu pentru ca am fi magari si nici comportament masochist nu avem. Suntem bucurosi pentru ca acest feedback ne confirma corectitudinea aplicarii ideii.

SURAS.ro este, asa cum a spus un vizitator un “proiect anti pierdut timp pe internet”, iar vizitatorii suras.ro sunt oameni responsabili pe care te poti baza. Sunt oameni pentru care indemnul “inapoi la lucru” este unul pe care si-l dau singuri, iar cand acestia simt ca le scade eficienta , trec sa mai ia o ”gura” de endorfina* dupa care isi vad de treaba lor. Despre suras.ro acestia spun:

“Surâsul a fost super. La fel si îndemnurile de a mã întoarce la lucru. Mã bucur cã existã suras.ro si ma intorc la treaba parca mai cu spor“

“Foarte interesanta ideea voastra. Cred ca este primul proiect anti pierdut timp pe internet. Ca manager nu pot decat sa va felicit.

Dar voi stiti cu cine vorbiti?

Intra acum pe www.suras.ro si vei gasi o gluma buna cu raspunsul la acesta intrebare dar si o gura buna de endorfina*.

Pierzi maxim 40 de secunde, iar endorfinele* acumulate iti vor produce 40 de minute mai eficiente si poate o zi intreaga de entuziasm.


Surade (zambeste) si fi eficient. Eficient pentru cariera ta, pentru viata ta, pentru viitorul tau si al oamenilor din jurul tau.

Va multumim pentru ca cititi comunicatele noastre si va asteptam la enorfina* pe www.suras.ro in fiecare zi cu o gluma noua si de calitate.

Daca nu iti este clar care este treaba cu endorfina* vezi niste explicatii mai jos si, gata, hai sa mergem la treburile noastre.
Suras.ro este un proiect dezvoltat si sustinut de Skill Team Consulting & Training www.skillteam.ro
---

*Endorfina este un hormon supranumit si hormonul fericirii. Specialistii spun ca: “Endorfina eliberata in creier in timpul unui simplu suras ajuta la sporirea capacitatii intelectuale pentru urmatoarele 40 de minute!.” - text extras dintr-un articol aparut in New Scientist.

Despre Skill Team Consulting

Te asteptam la www.suras.ro.
www.skillteam.ro,
pr@skillteam.ro
0746 25 25 17