Skin-pack

Definitie Skin-pack

Tehnica de ambalare in care produsul este asezat pe un carton termosudat, microperforat, care serveste drept tipar-model pentru crearea ambalajului. In practica se termoformeaza un film transparent pe produs si pe cartonul-suport acest film se autolipeste pe suport, acoperind produsul cu o pelicula fina, fixandu-l astfel in ambalaj.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Skin-pack? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Skin-pack.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Skin-pack. Definitiile termenilor despre Skin-pack cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Skin-pack, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Skin-pack.