S-a lansat primul site dedicat nikonistilor din Romania – www.nikonisti.ro

BUCURESTI - 16 ianuarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea primului site web din Romania dedicat utilizatorilor si pasionatilor de echipamentele foto Nikon, www.nikonisti.ro.

Site-ul www.nikonisti.ro a fost creat pentru a oferi tuturor utilizatorilor si pasionatilor de echipament foto Nikon un instrument prin intermediul caruia sa poata fi la curent cu noutatile brand-ului Nikon in Romania. Stirile care vor fi prezentate in cadrul site-ului vor avea in prim-plan noile produse, evenimentele organizate sau la care Nikon este partener, distinctiile primite de catre Nikon in Romania sau la nivel mondial, promotiile si premiile oferite pentru achizitionarea anumitor produse.

De asemenea, www.nikonisti.ro va oferi interviuri, recenzii si articole despre arta fotografica, realizate cu sau de catre fotografi nikonisti romani celebri. Cititorii vor putea sa descopere in acest fel mai multe detalii cu privire la succesul lor, la tehnica si ideile creative care au stat in spatele unor fotografii exceptionale. In plus, www.nikonisti.ro va relata de la cele mai importante vernisaje ale fotografilor care utilizeaza Nikon.

In cadrul site-ului va fi inaugurat si primul forum dedicat in totalitate nikonistilor din Romania. Acestia se vor putea inscrie si impartasi pareri despre aparatura Nikon si modul de utilizare al acesteia, vor putea expune si oferi solutii la diverse probleme tehnice sau legate de postprocesare si imprimare, vor putea atasa si vizualiza galerii foto. Utilizatorii vor avea si posibilitatea publicarii de anunturi de vanzare sau cumparare a echipamentului foto Nikon second-hand.

Odata cu lansarea site-ului va fi inaugurat concursul de fotografie „Se cauta fotografia lunii”, care va oferi castigatorilor premii lunare constand in echipamente Nikon si posibilitatea de ai publica fotografia in calendarul Nikon 2010.

Va invitam incepand de astazi, 16 ianuarie 2009, pe www.nikonisti.ro, primul site creat pentru utilizatorii si pasionatii de Nikon din web-ul romanesc.

Despre Skin Media

Despre Nikon
Nikon este unul dintre cei mai importanti producatori de echipament foto din lume, cu o traditie de peste 90 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat de compania japoneza in 1948. Calitatea superioara a produselor Nikon a fost imediat recunoscuta de industria foto si transformarea Nikon intr-o companie globala a fost inevitabila. Nikon a obtinut in 2007 si 2008 nu mai putin de 15 premii internationale de prestigiu astfel incat este usor de inteles de ce alegerea fotografilor profesionisti din intreaga lume este Nikon.
www.nikon.ro

Despre SKIN
SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari
hipermarket-uri si electroshop-uri din Romania precum Carrefour, Cora, Auchan, Altex, MediaGalaxy, Real, Say sau Flanco. La nivelul anului 2007, SKIN a inregistrat o cifra de afaceri de peste 30 milioane de dolari avand un numar de peste 1700 de clienti in toata tara. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor AG Neovo, Altec Lansing, Casio, GEIL, Iriver, Leadtek, Cooler Master, Nikon, importator si distribuitor pentru A-DATA, Lexar, MSI si distribuitor pentru Acer si Samsung.
www.skin.ro
Adresa: Str. Ocna Sibiului 46-48, Bucuresti 1, 014011
Telefon: 021-316.82.00
Fax: 021-316.81.94