Poze Sky tower

 • Sky Tower, Bucuresti

  Poza: Sky Tower – un reper al eficienței energetice

 • ESOP realizează închirierea primului spaţiu din Sky Tower, către firma AMADEUS

  Poza: ESOP realizează închirierea primului spaţiu din Sky Tower, către firma AMADEUS

 • Pallady Towers Residence reduce preturile cu 5%

  Poza: Pallady Towers Residence reduce preturile cu 5%

 • Metropolitan Towers

  Poza: Metropolitan Towers, o viață fericită acasă!

 • Lv Guosheng, responsabil din partea Danfoss pentru produsele Shanghai Tower, în fața celei de-a doua clădirii din lume ca mărime, aflată încă în construcție.

  Poza: Shanghai Tower, a doua clădire din lume ca înălțime, un model de eficiența energetică

 • Circului Park Tower

  Poza: Circului Park Tower, unul dintre proiectele de top din capitala, este finalizat si primii clienti s-au mutat deja in el

 • Circului Park Tower

  Poza: Circului Park Tower, una din vedetele Targului National Imobiliar, s-a distins prin locatia excelenta si calitatea constructiei

 • Circului Park Tower

  Poza: Circului Park Tower, proiectul rezidential care se construieste langa Parcul Circului (Sos. Stefan cel Mare, Bucuresti) se apropie cu pasi rapizi de finalizare si va putea fi locuibil incepand cu sfarsitul acestui an.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul sky tower.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la sky tower. Pozele pe tema sky tower cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sky tower, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la sky tower, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la sky tower.