Poze Slatina

  • Titan Machinery continua extinderea teritoriala alaturi de Maschio Gaspardo intr-o noua locatie la Slatina prin Starcon Agricultura.

    Poza: Titan Machinery continua extinderea teritoriala alaturi de Maschio Gaspardo intr-o noua locatie la Slatina prin Starcon Agricultura.

  • Penny Market se deschide la Brăila, Paşcani, Băicoi şi Slatina

    Poza: Penny Market se deschide la Brăila, Paşcani, Băicoi şi Slatina

  • Publicitate pentru afacerea ta cu MIM Dragon

    Poza: Publicitate pentru afacerea ta cu MIM Dragon

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul slatina.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la slatina. Pozele pe tema slatina cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul slatina, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la slatina, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la slatina.