Sliding Down the Demand Curve

Definitie Sliding Down the Demand Curve

O metoda de stabilire a pretului in care pretul initial este fixat la cel mai inalt nivel posibil si apoi se reduce treptat pentru a atrage valuri sucesive de cumparatori pe masura ce cererea scade

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sliding Down the Demand Curve? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sliding Down the Demand Curve.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sliding Down the Demand Curve. Definitiile termenilor despre Sliding Down the Demand Curve cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sliding Down the Demand Curve, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sliding Down the Demand Curve.