Slogan publicitar

Definitie Slogan publicitar

Mesaj publicitar concis si  frapant - format, de regula, dintr-un grup de cuvinte sugestive, o propozitie sau o fraza (5-8 cuvinte), usor de retinut, spirituala etc - menit sa semnaleze si sa reaminteasca consumatorilor actuali si potentiali ai unei firme/marci de existenta si calitatile sale (spre exemplu, prestigiu, economie, satisfactie, distractie etc). Adesea, sloganul ia forma unui joc de cuvinte care rimeaza, fiind prezentat sub forma unui jingle. Insoteste marca si logotipul firmei, dar este prezent si in reclame, datorita atractivitatii pentru public. Exemplu: The future’s is bright, the future’s orange - Orange

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Slogan publicitar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Slogan publicitar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Slogan publicitar. Definitiile termenilor despre Slogan publicitar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Slogan publicitar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Slogan publicitar.