Slotting Allowance

Definitie Slotting Allowance

O taxa platita de un producator unui lant de supermarketuri pentru spatiu de raft pentru un nou produs, numit si Stocking Allowance, Introductory Allowance, Shelf Fee sau Street Money.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Slotting Allowance? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Slotting Allowance.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Slotting Allowance. Definitiile termenilor despre Slotting Allowance cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Slotting Allowance, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Slotting Allowance.