smarketing    

Comunicate de presa si evenimente pe tema smarketing

 • smarketing. Beans United organizează seminarul “Alinierea Marketingului cu Vânzările sau Smarketing”

  smarketing

  Bucuresti - 8 April 2015

  Comunicat de Beans United

  Pe data de 28 aprilie 2015, începand cu ora 9:00, la Metropolis Center, va avea loc ce-a de-a treia ediție a seminariilor de INBOUND Marketing (SIM) organizate de agenția Beans United, partener Hubspot în Romania. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: inbound marketing , smarketing

  Vezi toate comunicatele de presa despre smarketing

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul smarketing.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la smarketing. Informatiile despre smarketing cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul smarketing, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la smarketing, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.