Consultanta ISO in vederea certificarii firmelor si autoritatilor publice.

Craiova - 8 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Media / Publicitate, Sanatate, Retail

Smart Casual ofera consultanta specializata la cel mai inalt grad de profesionalism atat companiilor cat si instituiilor publice.

Consultanta ISO in vederea certificarii firmelor si autoritatilor publice.

Compania Smart Casual, lider national in implimentarea standardelor ISO, ofera consultanta specializata, in vaste domenii de activitate si vine in sprijinul companiilor pentru o certificare ISO de succes cu organisme de certificare acreditate national RENAR sau international.

Consultanta ISO consta in implementarea si adaptarea sistemelor de management la nivelul fiecarei companii, constand in consultanta ISO 9001 - Sistemul de Management al Calitatii, ISO 14001 - Sistemul de management de Mediu, ISO 22000 - Sistemul de management al Sigurantei Alimentului, OHSAS 18001 - Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale, ISO 27001 - Sistemul de management al Securitatii Informatiei. ISO 15189 - Sistemul de management al Calitatii Analizelor , SA 8000 - Responsabilitate Sociala,etc.

Oferim cel mai avantajos pret din Romania, adaptat fiecarei companii!

Aprecierea vine odata cu fiecare lucru bine facut!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smart-casual-consulting-company/consultanta-iso-in-vederea-certificarii-firmelor-si-autoritatilor-publice-