Soluţii eficiente pentru durerile gingivale la bebeluşi

BUCURESTI - 19 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Farmaceutic

Dragă părinte, ştim că eşti impacientat de momentul când bebelușul tău va trece prin durerile cauzate de erupțiile dentare. Dar nu-ți fă griji, există soluții simple pentru calmarea acelor dureri groaznice! Formarea dinților începe încă din timpul sarcinii, din viața intrauterină, devenind vizibili în mod normal în jurul vârstei de 4-6 luni. Procesul de penetrare al dinților determină inflamarea țesutului gingival, concretizat prin apariția unor mici umflături în zona gingiilor. Starea de inflamație poate conduce în această perioadă la salivare abundentă, agitație nejustificată, dureri și plâns incontrolabil.

Dologel - Gel gingival

Iată câteva sfaturi de urmat în perioada erupției dentară:

- Oferă-i bebelușului o jucărie din cauciuc specială pentru perioada erupției, pe care o poate mesteca în voie

- Curăță-i frecvent fața cu un șervețel umed, pentru a îndepărta secreția salivară în exces, care poate duce la iritații faciale

- Masează-i gingiile cu un deget înfășurat în tifon steril sau într-o batistă foarte curată, pe care ai adaugat o picătură de gel gingival special pentru sugari

- Nu-l lăsa să doarmă cu suzeta în gură

- Igiena cavității bucale trebuie începută imediat cum au erupt primii dinți, când se începe și periajul dentar.

Un gel gingival, special conceput pentru cei mici este Dologel, lansat în Romania recent, de Smart Love. Dologel este un gel gingival ce conţine doar substanţe naturale şi este destinat ameliorării simptomelor provocate de apariţia dentiţiei la sugari şi copii mici, tratării gingivitei, precum şi calmării durerilor gingivale. Find un produs obţinut în întregime din substanţe naturale, oferă o soluţie completă și sigură: în timp ce extractul de valeriană atenuează durerea, datorită conţinutului de propolis şi muşeţel, produsul are un efect antiinflamator şi antiseptic asupra gingiilor.

De ce să folosești Dologel?

- Spre deosebire de alte geluri gingivale cu efect anestezic local, Dologel nu conţine lidocaină sau alte analgezice sintetice. Prin urmare, nu afectează organismul micuţului

- Datorită substanţelor naturale din care este obţinut, menajează stomacul, ceea ce permite utilizarea de mai multe ori pe zi a produsului, fără griji

- Nu provoacă reacţii alergice sau adverse- Nu conţine zahăr, deci nu dăunează dinţişorilor care erup şi se dezvoltă

- Are un gust plăcut, astfel bebeluşul acceptă cu plăcere gelul

- Nu conţine mentol; prin urmare, poate fi utilizat chiar şi în asociere cu medicamente homeopate.

În afară de calmarea simptomelor provocate de apariţia dentiţiei, Dologel este indicat şi pentru ameliorarea simptomelor asociate cu:

- diferitele inflamaţii sau leziuni apărute în cavitatea bucală (ex. gingivită, aftă)

- iritaţiile sau leziunile mucoasei bucale, cauzate de alimentele cu suprafaţă dură

- precum şi leziunile provocate de instrumentele stomatologice (de ex. aparatele dentare).

Dologel – Soluție naturistă pentru durerea gingivală!

Despre Smart Love

Smart Love e dictat de sloganul "îi ajutăm pe cei cu inimă mare dar care își ascultă și mintea", fiind un brand al companiei internaționale CEUMED (Central European Medical). Smart Love oferă în România produse pentru pentru cele mai des intalnite probleme la bebelusi: Sudocrem, Infacol și Nosko, disponibile în farmacii și drogherii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smart-love/solutii-eficiente-pentru-durerile-gingivale-la-bebelusi