Audiobook-ul “Timp de calitate cu copilul tau!”de la Smartbox Family a devenit prietenul parintilor!

BUCURESTI - 24 octombrie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Ne bucuram ca parintii considera interesant si util audiobook-ul “Timp de calitate cu copilul tau!”. Aprecierile venite din partea parintilor care au ascultat deja audiobook-ul nostru ne fac sa credem ca facem bine ceea ce facem. Ca a invata cum sa dezvolti o relatie frumoasa si sa fii cu adevarat prezent in relatia cu copilul tau este o nevoie a multora dintre noi in ziua de astazi. Ca nu este de ajuns sa iti propui sa faci aceste lucruri, ci este nevoie de cunostinte, invatare, reflectie asupra acestora si de autodisciplina. Ca parinti, dorim sa oferim copiilor nostri tot ce este mai bun. Deja multi parinti au considerat ca a petrece o ora ascultand cu atentie audiobook-ul “Timp de calitate cu copilul tau!” face parte din ceea ce le daruiesc copiilor lor, si nu in ultimul rand, intregii familii.

Atunci cand esti un parinte ocupat poti ajunge sa te simti coplesit de solicitarile de zi cu zi. Cu totii am vrea sa petrecem mai mult timp cu copiii, dar si sa muncim pentru a le putea oferi ce este mai bun. Putem sa impacam aceste doua lucruri in vremurile de azi ?

Smartbox Family

Structura CD-ului face posibila ascultarea materialului pe fragmente, revenirea la capitolele de interes si audierea materialului in ritmul propriu. Si nu in ultimul rand, in contextul ales: acasa, in masina, impreuna cu sotul/sotia sau cu prietenii.

Tot mai multi dintre parintii multumiti de materialul primit doresc sa il ofere mai departe prietenilor de familie sau rudelor, considerand astfel ca le fac un dar de suflet: sansa de a imbunatati relatiile cu copiii. Ne bucuram ca exista deja companii care ofera acest curs audio angajatilor sai, ca forma de respect fata de viata lor personala si ca motivator in cresterea performantei la serviciu.

Pentru a audia un mic fragment din cursul audio si a accesa formularul de comanda, te invitam sa accesezihttp://www.smartboxfamily.ro/audiobook.html

Smartbox Family este prezent si pe Facebook (la adresa: http://ro-ro.facebook.com/pages/Smartbox-Family/212207112123970), unde poti participa la concursurile noastre si unde poti fi la curent cu ceea ce oferim parintilor si copiilor pentru care existam!

Taguri: Smartbox
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartbox-management/audiobook-ul-timp-de-calitate-cu-copilul-taude-la-smartbox-family-a-devenit-prietenul-parintilor1