BenQ prezintă Proiectorul Home Cinema cu cea mai înaltă rată de contrast din lume – BenQ PE8720

BUCURESTI - 4 noiembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

10539-pe8720.jpg

BenQ introduce noul proiector Home Cinema PE8720, aducând astfel proiectorul tip home cinema la cel mai înalt nivel al ratei de contrast din lume de 10.000:1. Noul proiector aduce în prim plan tehnologiile exclusive deţinute de BenQ - Advanced Continuous Electronic IRIS şi tehnologia Senseye, un silenţios 23dB pentru plăcerea neîntreruptă a vizionării şi audiţiei, un dispozitiv care poate fi utilizat cu uşurinţă în orice moment datorită funcţiei one-touch şi a funcţiei de reglare în 6 culori.

Cea mai înaltă rată de contrast din lume 10.000:1 şi tehnologiile exclusive deţinute de BenQ - Advanced Continuous Electronic IRIS şi tehnologia Senseye, oferă experienţa excepţională a vizionării cinematografice acasă.

BenQ prezintă noul proiector Home Cinema PE8720, aducând astfel proiectorul tip home cinema la cel mai înalt nivel al ratei de contrast din lume de 10000:1. Noul proiector aduce în prim plan tehnologiile exclusive deţinute de BenQ - Advanced Continuous Electronic IRIS şi tehnologia Senseye, un silenţios 23dB pentru plăcerea neîntreruptă a vizionării şi audiţiei, un dispozitiv care poate fi utilizat cu uşurinţă în orice moment datorită butonului cu o singură atingere şi a funcţiei de reglare în 6 culori.

“PE8720 demonstrează în ce fel BenQ poate utiliza tehnologia sa inovatoare în vederea consolidării şi îmbunătăţirii calităţii şi caracteristicilor produselor”, spune Peter Chen, vicepreşedinte şi director general al Digital Media Business Group. “PE8720 aderă la promisiunea brandului BenQ de a “Aduce Bucurie şi Calitate Vieţii” oferindu-le clienţilor experienţe vizuale excepţionale”.

Noua tehnologie Senseye permite ca BenQ să ofere o imagine mai profundă şi mai clară, de înaltă definiţie datorită ratei superioare a contrastului de 10.000:1. Acest lucru este posibil prin tehnologia incluse Advanced Continuous Electronic IRIS şi DarkChip3 DMD. Tehnologia exclusivă BenQ, Advanced Continuous Electronic IRIS, măreşte performanţa contrastului la nivel de cinema, oferă o rată foarte ridicată de contrast de 10000:1 şi, de asemenea, optimizează intensitatea luminii funcţie de strălucirea imaginii. DarkChip3 DMD de la Texas Instruments micşorează distribuţia luminii şi măreşte semnificativ contrastul pentru imaginile mai întunecate.

BenQ crede în ideea de a furniza un mediu foarte puţin zgomotos pentru o reală experienţă cinematografică acasă. BenQ PE8720 foloseşte un sistem silenţios de doar 23dB ca nivel de zgomot pentru plăcerea neîntreruptă a clienţilor pentru vizionare şi audiţie. Acest lucru este posibil datorită ventilatorului unic de evacuare a aerului şi a micilor şanţuri interioare în formă de litera L. Ventilatorul patentat BenQ scade temperatura mediului intern, permiţând astfel o răcire eficientă prin reducerea numarului de rotaţii pe minut. În vederea reducerii acusticii proiectorului, BenQ introduce şi doua şanţuri interioare în forma literei L echipate cu un amortizor de sunet şi cu un material anti-vibraţii în suportul pentru Color Wheel.

Pe lângă calitatea superioară a imaginii pe care o oferă, BenQ PE8720 permite reglarea cu uşurinţă a setărilor de către utilizatori. Prin simpla atingere a unui buton, tehnologia inteligentă încorporată în BenQ PE8720 reglează culoarea, luminozitatea şi Advanced Electronic IRIS pentru aplicaţiile des folosite în cadrul locuinţei. În plus, BenQ PE8720 prezintă şi o funcţie de setare de 6 culori care oferă utilizatorilor o reglare directă şi independentă în 6 culori a culorilor primare (RGB) şi secundare (CMY). Aceasta funcţie convenabilă dă posibilitatea utilizatorului să schimbe preferinţele de culoare fără să afecteze setările iniţiale.

BenQ PE8720 este disponibil pe piaţă.

Specificaţii tehnice:
TI Darkchip3 DMD
Stralucire: 1000 ANSI-lumeni
Rată de contrast: 10.000:1
Conectori: Component (BNCx5, RCAx3), S-Video, Composite (RCAx1) şi HDMI (cu HDCP x1)
Greutate: 9 kg (20 lb)

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Grupul BenQ
Grupul BenQ încorporează în present zece companii care îşi desfăşoară activitatea independent beneficiind în acelaşi timp de toate resursele şi sinergiile grupului. Grupul de companii BenQ cuprinde AU Optronics Corporation, numarul trei la nivel mondial în producţia de ecrane LCD; Darfon Electronics Corporation; Daxon Technology Inc; Airoha Technology Corporation; Darly Venture Inc; BenQ Guru Software Co., Ltd; Philips BenQ Digital Storage; şi Cando Corporation. Cifra de afaceri a grupului BenQ în 2004 a depăşit 10.8 bilioane USD.

BenQ Corporation este formată din trei mari categorii de business - Computing Products, Digital Media şi Mobile Business. Deşi aceste categorii de business conţin o gamă largă de produse, fiecare se focalizează în a furniza soluţii orientate spre consumator, special create pentru un stil de viaţă digital. Cifra de afaceri în 2004 a depăşit 5.1 bilioane USD. Pentru mai multe informaţii vă rugăm vizitaţi BenQ.com.

Contact pentru mai multe informaţii:
Angelika Kayder
BenQ Austria Central & Eastern Europe
Tel: +43 1 667 00 3361
Fax: +43 1 667 00 3399

a.kayder@BenQ.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/benq-prezinta-proiectorul-home-cinema-cu-cea-mai-inalta-rata-de-contrast-din-lume-benq-pe8720