Epson lanseaza EPL-N2550, o imprimanta laser monocrom A3 compacta, rapida si eficienta pentru birou

BUCURESTI - 13 iunie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Epson a combinat calitatea, fiabilitatea, mărimea compactă şi viteza cu uşurinţa utilizării
pentru a dezvolta imprimanta laser monocrom A3, EPL-N2550

Epson EPL-2550 este o imprimantă workgroup A3 compactă. Oferă viteză ridicată de imprimare de până la 30ppm şi este dotată cu tehnologie Quick Fusing pentru a imprima o primă pagină în doar 8.2 secunde din modul ready şi o primă pagină în 12 secunde din modul sleep. Acest lucru înseamnă că veţi petrece mai puţin timp aşteptând paginile să se imprime şi veţi avea mai mult timp pentru afaceri. Capacitatea mare de încărcare cu hârtie şi cartuşe de capacitate mare fac din această imprimantă laser o soluţie ideală pentru clienţii corporate care sunt în căutare de soluţii sigure de printare ce implică costuri reduse şi sunt uşor de folosit.

Pentru comoditate driverul de imprimantă EPL-N2550 este setat pentru a folosi mărimea A4 drept standard, iar tăvile de hârtie A3 se pot adapta simplu atunci când aveţi nevoie de ele. Acest design inovator permite Epson să ofere un imprimări comparabile cu o imprimantă laser A4. Combinând design-ul compact cu un zgomot redus de 33db în stand-by, EPL-2550 poate fi folosită ca imprimantă pentru birou.

Proiectată pentru uşurinţă în utilizare şi întreţinere minimă, EPL-N2550 oferă o capacitate mare de hârtie de până la 1500 coli şi toner de până la 15 000 pagini (17,000 pagini standard conform ISO/IEC 19752 ). Cu o intervenţie manuală a utilizatorului mai redusă, puteţi printa mai multe documente neîntrerupt.

EPL-N2550 oferă conectare USB, interfeţe Paralelă şi Ethernet precum şi emulaţii ESC/Page, PCL şi PostScript pentru a fi siguri că se va integra fără probleme în cadrul infrastructurii IT existentă în corporaţia dumneavoastră.
Pentru clienţii corporate care cer printare sigură, printare pentru grupuri, managementul documentelor, unelte de urmărire sau suport de simboluri şi coduri de bare, EPL-N2550 este complet compatibilă cu gama de soluţii de printare Epson.

Product managerul Epson Europa pentru imprimante laser, Jordi Castillo spune, “Introducerea EPL-N2550 dovedeşte că Epson oferă o linie completă de imprimante laser color şi monocrom pentru birouri. Cu un pachet compact, atractiv din punct de vedere al costurilor, uşor de folosit, satisface nevoile clienţilor care lucrează în grupuri în cadrul corporaţiilor.”

Sumarul principalelor caracteristici Epson EPL-N2550:

•Imprimantă laser monocrom compactă A3 cu un print comparabil cu al unei imprimante laser A4
•Timp de aşteptare de numai 8.2 secunde pentru prima pagină de printare din modul ready şi 12 secunde din modul sleep datorită tehnologiei Quick Fusing
•Viteză rapidă de printare de până la 30ppm
•Intervenţie minimă a utilizatorului datorită cartuşului care printează până la
15,000 pagini (17,000 pagini standard conform ISO/IEC 19752)
•imprimare neîntreruptă datorită capacităţii mari de încărcare cu hârtie: 400 pagini standard cu opţiunea de a extinde până la 1500 pagini
•nivel scăzut de zgomot de 33db în stand-by
•poate manevra rapid şi eficient numeroase cerinţe de printare cu 64MB de memorie şi procesor de 200MHz
•integrare fără probleme în infrastructura IT - USB (compatibilă 2.0), compatibilitate port paralel şi reţea. ESC/Page, emulaţii PCL6, PS3, ESC/P2, FX, IBM I239X conform standardului.

Epson EPL-N2550 este disponibilă cu următoarele opţiuni:
EPL-N2550: Model standard care oferă o casetă pentru 400 coli

EPL-N2550T: Model standard cu casetă suplimentară pentru 550 de coli

EPL-N2550DT: Model standard cu unitate duplex şi casetă suplimentară pentru 550 de coli.

EPL-N2550DTT: Model standard cu unitate duplex şi două casete suplimentare pentru 550 de coli.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile de printare Epson, vizitaţi www.epson.ro
Cătălin Pătrăşescu
SmartPoint