Epson lanseaza noi echipamente POS (Point Of sales)

BUCURESTI - 19 februarie 2009

Comunicat tip General in Tehnologie

Epson a lansat o nouă serie de echipamente POS (Point Of Sales), concepute pentru imprimarea rapidă a chitanţelor, reţetelor, etichetelor, cupoanelor sau afişelor la preţuri avantajoase

19 februarie 2009 – Epson, lider la nivel mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii – imprimante, proiectoare şi LCD-uri, a lansat o nouă serie de echipamente POS (Point Of Sales), concepute pentru imprimarea rapidă a chitanţelor, reţetelor, etichetelor, cupoanelor sau afişelor la preţuri avantajoase. Noua imprimantă pentru etichete TM-C3400 este concepută pentru listarea color a etichetelor şi reţetelor la un nivel avansat de claritate, necesar în domenii precum cel medical, iar cu ajutorul noului Epson Discproducer™ PP-100N se pot lista şi scrie CD-uri şi DVD-uri cu o singură operaţiune, fiind optimizat şi pentru funcţionarea în reţea.

“Fiind unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente POS pentru sectoarele comerciale şi industriale, Epson lansează constant soluţii noi, venind în întâmpinarea clienţilor care urmăresc să îşi maximizeze valoarea adăugată”, explică Leonard Beckmann, New Market Development Manager Epson Europe B.V.

Imprimanta cu 4 culori pentru etichete TM-C3400:
Cererea de etichete şi de reţete în format color este în creştere în tot mai multe domenii, nu numai în cel farmaceutic şi în cel medical. Epson TM-C3400 listează rapid pe o varietate de materiale, formate şi suprafeţe, păstrând costurile la un nivel scăzut. Cu ajutorul noului echipament, etichetele şi reţetele pot fi personalizate prin listarea color a elementelor specifice. Cerneala Epson garantează o durabilitate extinsă a imprimării întrucât aceasta se realizează cu cerneală rezistentă la pete şi decolorare.

Epson Discproducer™ PP-100N optimizat pentru reţea:
Cu ajutorul noului echipament Epson Discproducer™ PP-100N, acum optimizat pentru funcţionarea în reţea, datele şi etichetele create pe calculator pot fi scrise şi listate pe CD-uri şi DVD-uri în mod automat. Echipamentul este conceput pentru laboratoarele foto şi profesioniştii care au nevoie de scrierea şi imprimarea rapidă a unui număr mare de exemplare. Până la 100 de CD-uri şi DVD-uri pot fi realizate într-o singură operaţiune la o calitate excepţională a printului. Sistemul de producţie folosit de Discproducer™ PP-100N beneficiază de experienţa Epson din domeniile roboticii şi imprimării profesionale.

Echipamentele au fost prezentate în cadrul târgului pentru soluţii PoS Euro CIS, care s-a desfăşurat la Düsseldorf, Germania, în perioada 10 – 12 februarie 2009. La eveniment, au fost prezente şi modele consacrate precum TM-J7000/7100.

Imprimanta cu jet de cerneală pentru chitanţe TM-J7000/7100:
Silenţioasă, rapidă şi economică, imprimanta Epson TM-J7000/7100 poate îndeplini o multitudine de sarcini POS, listând un volum mare de documente la costuri scăzute. Datorită tehnologiei cu jet de cerneală SEA-Jet®, pot fi listate până la 16 etichete pe secundă, cu imagini de înaltă rezoluţie. Cartuşele individuale de mare capacitate trebuie înlocuite după aproximativ 20 de milioane de caractere (TM-J7000). În plus, modelul TM-J7100 le permite utilizatorilor să listeze chitanţe în combinaţiile de culori negru-roşu, negru-albastru sau negru-verde.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Epson Group:
Epson este lider global în produse de imagine, incluzând imprimante, proiectoare 3LCD şi LCD-uri de dimensiuni mici şi mijlocii. Cu o cultură inovatoare şi creativă, Epson se dedică depăşirii viziunii şi aşteptărilor clienţilor din întreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, funcţionalitatea, caracterul compact şi eficienţa energetică superioare.
Epson este o reţea formată din 93.279 angajaţi în 107 de companii în toată lumea şi este mândră de contribuţia continuă la mediul econimic global şi al comunităţilor în care este localizată. Făcând parte din corporaţia japoneză Seiko Epson, grupul a avut vânzări consolidate de 1,347 miliarde de yeni în anul fiscal 2007.

Despre Epson Europa:
Epson Europe B.V., cu sediul în Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa, Estul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu o forţă de muncă alcătuită din 2,400 angajaţi, vânzările Epson Europa în anul fiscal 2007 au fost de 1,854 milioane de euro.

www.epson.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/epson-lanseaza-noi-echipamente-pos-point-of-sales