Epson propune patru produse in exclusivitate la IFA 2007

BUCURESTI - 28 august 2007

Comunicat tip General in IT&C

Toate privirile vor fi îndreptate către Epson la expoziţia IFA din acest an de la Berlin, Germania, pentru că, în cadrul evenimentului, vor fi prezentate patru noi proiectoare 3LCD .

Epson, lider mondial în industria proiectoarelor în ultimii ani, va lansa patru noi produse inovatoare la IFA 2007. Prezenţa Epson la târgul anual al produselor electronice de larg consum va culmina cu o îmbinare de discursuri relevante şi prezentări de produse în premieră, transformând ‘Epson City’ în principala atracţie a vizitatorilor.

Philip Oldham, Senior Product Manager, Video Proiectoare, Epson Europa comentează “IFA este un eveniment major în calendarul companiilor producătoare de bunuri electronice, fiind platforma perfectă pentru lansarea unei noi generaţii de produse Epson. Vom prezenta patru noi inovaţii în segmentul proiectoarelor 3LCD, iar produsele vor avea parte de demonstraţii live, alături de sistemele aflate în standul “Epson City”.

Deşi detaliile complete şi specificaţiile tehnice ale produselor vor ramâne învăluite în mister până la data de 30 august, atunci când IFA îşi va deschide porţile, este cunoscut faptul că două dintre produsele prezentate vor mări gama de sisteme “entertainment” Epson, celelalte inovaţii fiind remarcabilele sisteme High Definition. În standul “Epson City”, vizitatorii vor putea vedea proiectoarele în medii “reale”, relaxându-se pe canapea, pentru a putea experimenta sunetul de înaltă fidelitate şi calitatea imaginilor întregii game de produse “entertainment” marca Epson.

Pe lângă prezentarea în exclusivitate a acestor produse, vicepreşedintele executiv al corporaţiei Seiko Epson, Norio Niwa, va participa la IFA şi va ţine un discurs edificator în prima zi a târgului. Adresându-se unui auditoriu specializat din domeniu şi din media internaţională, domnul Niwa va dezvălui strategia globală Epson pe piaţa bunurilor electronice, accentuând în acelaşi timp ideea de menţinere a politicilor companiei, mai ales aceea de continuare a programului de inovare a produselor.

“Aceasta este cea mai importantă prezenţă a Epson la IFA din ultimii ani”, adaugă Philip Oldham, “şi, date fiind obiectivele propuse pentru această participare, ne aşteptăm să fie şi cea mai de succes de până acum.”

Târgul IFA este deschis din 31 august până pe 5 septembrie, în centrul expoziţional Messe din Berlin. “Oraşul Epson” se va afla în Hala 21b, Standul 103.

Notă pentru editori
Internationale Funkausstellung (IFA) are loc în Germania, la Berlin, din 31 august până pe
5 septembrie 2007. Este considerat a fi unul dintre cele mai mari târguri de bunuri electronice de larg consum, înregistrând 1.049 expozanţi şi 212.494 vizitatori în 2006. IFA reprezintă un punct de atracţie atât pentru experţii din acest domeniu, cât şi pentru publicul larg, prin servicii comerciale unice, evenimente speciale şi a unor programe relevante pentru consumatori.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Epson
Epson este lider global în produse de imagine, incluzând imprimante, proiectoare 3LCD şi LCD-uri de dimensiuni mici şi mijlocii. Cu o cultură inovatoare şi creativă, Epson se dedică depăşirii viziunii şi aşteptărilor clienţilor din întreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, funcţionalitatea, caracterul compact şi eficienţa energetică superioare.
Epson este o reţea formată din 87.626 angajaţi în 117 de companii în toată lumea şi este mândră de contribuţia continuă la mediul general şi al comunităţilor în care este localizată. Făcând parte din corporaţia japoneză Seiko Epson, grupul a avut vânzări consolidate de 1416 miliarde de yeni în anul fiscal 2006.

www.epson.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/epson-propune-patru-produse-in-exclusivitate-la-ifa-2007