IMERSIUNE 3D STEREO ÎN LUMEA JOCURILOR LA NVISION 08

BUCURESTI - 26 august 2008

Comunicat tip General in IT&C

Rezumat al prezentărilor cu privire la tehnologia 3D Stereo:

•NVIDIA a prezentat în cadrul NVISION 08 în San Jose, California, o nouă experienţă de gaming tridimensional care permite o veritabilă imersiune în lumea jocurilor. Gamerii au fost invitaţi să experimenteze cele mai noi jocuri pentru PC pe 12 sisteme ce beneficiază de tehnologia NVIDIA GeForce Stereoscopic 3D.
•Printre jocurile prezentate în 3D s-au numărat şi Spore, Call of Duty 5, Race Driver Grid, Devil May Cry 4 şi Unreal Tournament 3.
•Jocurile au fost prezentate pe display-urile LCD Mitsubishi 3D Ready 1080p DLP® de 73 de ţoli şi ViewSonic® Corp. 3D Ready de 120Hz, prezentate în premieră la eveniment.
•Tehnologia NVIDIA GeForce Stereoscopic 3D este compatibilă cu mai mult de 350 de jocuri, fără a necesita patch-uri speciale. GeForce Stereoscopic 3D face parte din programul Force Within, alături de tehnologiile NVIDIA SLI®, PhysX şi CUDA. Aceste tehnologii sunt disponibile numai pe unităţile de procesare grafică (GPU) NVIDIA GeForce.
•Display-urile LCD ViewSonic 3D Ready de 120Hz prezentate la NVISION permit o afişare video bogată, colorată şi nedistorisionată, graţie unui timp de răspuns fulgerător de 3ms şi unei rate de reîmprospătare a imaginii de 120Hz. Aceste caracteristici fac din ViewSonic 3D Ready un display ideal atât pentru gaming extrem, divertisment şi animaţie computerizată, cât şi pentru aplicaţii cotidiene obişnuite.
•NVISION 08 este un eveniment dedicat profesioniştilor şi entuziaştilor pasionaţi de tehnologia grafică, care se desfăşoară pe parcursul a trei zile în perioada 25-27 August. Sunt aşteptaţi să participe mii de consumatori, designeri, dezvoltatori, artişti, gameri, producători de film şi profesionişti din mediul de afaceri. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-urile www.nvidia.co.uk şi www.nvision2008.com.

Declaraţii:
Ujesh Desai, general manager al GeForce Desktop Products:
“Această tehnologie este fantastică. Când rulezi tehnologia imersivă 3D, experienţa de joc se schimbă în totalitate. Ai impresia că te afli în mijlocul evenimentelor. Este absolut copleşitor!”

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre NVIDIA
NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce®, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare prin produsele sale Quadro™ şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla™. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America. Conferinţa NVISION 08 are loc în perioada 25-27 august 2008 în San Jose, California.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.nvidia.co.uk şi www.nvision08.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/imersiune-3d-stereo-in-lumea-jocurilor-la-nvision-08