Intel certifică memoriile Kingston 1333MHz DDR3 destinate serverelor

BUCURESTI - 27 februarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, anunţă astăzi certificarea de către Intel® a memoriilor 1333MHz DDR3, destinate serverelor bazate pe procesoare Xeon®.

Memoriile Kingston ValueRAM® de tip Registered ECC sunt optimizate pentru a beneficia de cea mai nouă tehnologie triple-channel ale procesoarelor Xeon bazate pe arhitectura Nehalem.

Modulele pentru servere 1333MHz DDR3 vor fi disponibile în kit-uri triple-channel de 3 şi 6GB. Memoriile Kingston® destinate serverelor beneficiază de garanţie lifetime. Pentru detalii suplimentare, vizitaţi www.kingston.com/europe.

Specificaţiile memoriilor Kingston ValueRAM® pentru servere
Cod produsCapacitate şi caracteristici

KVR1333D3S8R9S/1G1GB 1333MHz DDR3 ECC Reg w/Parity CL9 DIMM Single Rank, x8 w/Thermal Sensor

KVR1333D3S8R9SK3/3G3GB 1333MHz DDR3 ECC Reg w/Parity CL9 DIMM (Kit of 3) SR, x8 w/Thermal Sensor

KVR1333D3D8R9S/2G2GB 1333MHz DDR3 ECC Reg w/Parity CL9 DIMM Dual Rank, x8 w/Thermal Sensor

KVR1333D3D8R9SK3/6G6GB 1333MHz DDR3 ECC Reg w/Parity CL9 DIMM (Kit of 3) DR, x8 w/Thermal Sensor

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Kingston Technology
Kingston Technology Europe Ltd este cel mai mare producător independent de memorii. Kingston proiectează, produce şi distribuie module de memorii pentru desktop-uri, laptop-uri, servere, imprimante, memorii flash pentru PDA-uri, telefoane mobile, camere foto digitale, playere MP3. Prin reţeaua globală de subsidiare şi filiale, Kingston deţine fabrici de producţie în California, Malaysia, Taiwan, China şi reprezentanţe de vânzări în Statele Unite, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, Noua Zeelandă, India, Taiwan, China şi America Latină.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.kingston.com/europe.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/intel-certifica-memoriile-kingston-1333mhz-ddr3-destinate-serverelor