Kingston extinde capacitatea cardurilor CF Elite Pro la 32 GB

BUCURESTI - 10 februarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Spaţiul de stocare mai generos este perfect pentru fotografierea în rafale la rezoluţii mari

Bucureşti, 10 februarie 2009 - Kingston Digital, Inc., producător de memorii flash afiliat companiei Kingston Technology Company, Inc., anunţă astăzi disponibilitatea memoriilor flash de tip CompactFlash® Elite Pro™ având o capacitate mult mai mare, de 32GB. Noile carduri oferă, pe lângă capacitatea extinsă, şi îmbunătăţirea vitezei de transfer a datelor, perminţând atât amatorilor cât şi profesioniştilor să profite la maxim de aparatele lor foto digitale high-end.

“Cardul Kingston® CF Elite Pro de 32 GB este conceput pentru a ţine pasul cu tehnologia, nu pentru a limita productivitatea utilizatorilor care au în dotare cele mai avansate echipamente foto de pe piaţă,” a declarat Wendy Lecot, Flash business development manager, Kingston Digital. “Îmbinând capacitatea mare de stocare cu vitezele mari de citire şi scriere, am obţinut acest card, ideal pentru fotografierea în rafale şi descărcarea imaginilor.”

Cardul Kingston CompactFlash Elite Pro (cod produs CF/32GB-S2) are un preţ de vânzare estimativ de 280 lei şi beneficiază de garanţia Kingston lifetime.

Facilităţi/avantaje:
•Capacităţi*: 4GB, 8GB, 16GB, 32GB
•Dimensiuni: 36,4 mm x 42,8 mm x 3,3 mm - CF Type I
•Viteză: 25MB/sec.la citire, 20MB/sec. la scriere
•Temperatura de funcţionare: între 0 şi 60o C
•Temperatura de depozitare: de la -20o la 85o C
•Standarde: conform specificaţiilor standardelor Asociaţiei CompactFlash
•Uşor de folosit: plug and play
•Garanţie: lifetime
•Economic: modul autosleep prelungeşte autonomia aparatului foto

*Notă: O parte din capacitatea de stocare este folosită pentru formatare sau alte funcţii şi, astfel, nu poate fi folosită pentru stocarea de date. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi Ghidul Kingston pentru Memoriile Flash la www.kingston.com/Flash_Memory_Guide.

Megapixeli senzor aparat foto
7 MP8 MP 10 MP12 MP
Capacitate card CF
2 GB 802*635*401*339*
4 GB 16041270802677
8 GB 3208254016041354
16 GB 6416508032082708
32 GB 128321016064165416

*Numărul de poze ce pot fi stocate pe card

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Kingston Digital Inc.
Kingston Digital, Inc. este producătorul de memorii Flash afiliat Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie. Înfiinţată în 2008, compania Kingston Digital Inc. are sediul în Fountain Valley, California, SUA.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.kingston.com/europe.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/kingston-extinde-capacitatea-cardurilor-cf-elite-pro-la-32-gb