NVIDIA A PRIMIT DIN PARTEA GLOBAL SEMICONDUCTOR ALLIANCE DISTINCTIA DE CEA MAI RESPECTATA COMPANIE FARA PRODUCTIE PROPRIE

Santa Mare - 11 decembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Corporaţia NVIDIA (Nasdaq: NVDA), liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală, anunţă astăzi faptul că a primit distincţia de “Most Respected Public Fabless Company” din partea Global Semiconductor Alliance (GSA). Distincţia recunoaşte respectul pe care NVIDIA l-a câştigat în industrie datorită produselor, viziunii şi oportunităţilor pentru viitor.

“Industria de specialitate a considerat că NVIDIA este cea mai respectată dintre companiile fără producţie proprie” (Most Respected Public Fabless Company) pentru a treia oară, ceea ce evidenţiază încă o dată reputaţia de excepţie a companiei,” a declarat Jodi Shelton, co-fondator şi director executiv al GSA.

Despre GSA

Misiunea GSA este aceea de a accelera creşterea industriei globale de semiconductoare şi de a maximiza rezultatele care se obţin în urma investiţiilor, sporind eficienţa ecosistemului prin colaborări, integrări şi inovaţii. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.gsaglobal.org.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre NVIDIA

NVIDIA este lider mondial în tehnologia de procesare vizuală şi companie care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant ce generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce®, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare prin produsele sale Quadro™ şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla™. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.nvidia.co.uk.

www.nvidia.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/nvidia-a-primit-din-partea-global-semiconductor-alliance-distinctia-de-cea-mai-respectata-companie-fara-productie-proprie