Unităţile de procesare vizuală NVIDIA disponibile acum pe toate Mac-urile

Comunicat tip General in IT&C

4 martie 2009

Noutăţi:
•NVIDIA anunţă astăzi că întreaga gamă de produse Mac de la Apple integrează unităţi de procesare vizuală GeForce, pentru a le oferi utilizatorilor de Mac o experienţă de procesare superioară. Această noutate este o dovadă în plus a faptului că se simţea nevoia unei unităţi de procesare grafică NVIDIA pentru a accelera cele mai populare aplicaţii de procesare vizuală precum cele de editare de filme şi imagini HD, de codare video şi, nu în ultimul rând, pentru a rula în condiţii optime jocurile.
•Apple a lansat astăzi noi versiuni ale sistemelor iMac şi Mac mini, ce sunt dotate cu unitatea de procesare vizuală GeForce 9400M, acelaşi GPU NVIDIA pe care-l putem întâlni integrat şi în familia MacBook. În plus, iMac-ul de 24 de inci poate fi dotat, opţional, cu un GeForce GT 120 sau GT 130, pentru a asigura o putere de procesare vizuală suplimentară şi o experienţă de gaming pe măsură.
•Toate MacBook-urile şi sistemele iMac sunt disponibile în magazinlele de retail Apple şi vor avea exclusiv plăci video GeForce.
•De asemenea, Apple a lansat azi şi noul Mac Pro, echipat cu NVIDIA GeForce GT 120 cu 512MB memorie GDDR3, o placă video performantă ce are rezultate de aproape trei ori mai bune decât cele obţinute de generaţia anterioară.
•Iată dotările noii game Mac:
MacBook Classic – GeForce 9400M
MacBook – GeForce 9400M
MacBook Air – GeForce 9400M
MacBook Pro (15” şi 17”) – GeForce 9400M şi GeForce 9600
Mac mini – GeForce 9400M (Nou)
iMac de 20”– GeForce 9400M (Nou)
iMac de 24” – disponibil cu GeForce 9400M, GeForce GT 120 sau GeForce GT 130 (Nou)
Mac Pro – disponibil cu GeForce GT 120 (Nou)

Pentru mai multe informaţii despre NVIDIA GeForce 9400, vizitaţi http://www.nvidia.co.uk/object/geforce_9400m_g_mgpu_uk.html

Pentru mai multe informaţii despre NVIDIA GeForce GT 130, accesaţi http://www.nvidia.co.uk/object/product_geforce_gt_130m_uk.html
Pentru mai multe produse Mac, vizitaţi http://www.apple.com/mac/

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre NVIDIA
NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. NVIDIA deserveşte atât industria de divertisment şi segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce®, cât şi segmentul profesional, de design şi vizualizare prin produsele sale Quadro™ şi domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla™. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California şi are birouri în Asia, Europa şi America.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.nvidia.co.uk.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/unitatile-de-procesare-vizuala-nvidia-disponibile-acum-pe-toate-mac-urile