SMITH&SMITH de 15 ani in Romania

BUCURESTI - 10 martie 2015

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Retail

Infiintata in anul 1999, SMITH&SMITH prima companie romaneasca de transfer de bani a efectuat primul transfer in martie 2000.

SMITH&SMITH de 15 ani in Romania

Cel dintai client a fost un cetatean roman aflat la munca in Israel.

Astazi, dupa 15 ani de experienta, SMITH&SMITH se prezinta ca o companie cu un nou statut, cel de institutie de plata, cu un portofoliu de peste 100.000 de clienti activi, peste 43 de parteneri straini -banci si institutii de plata -din intreaga lume cu o retea de incasare de peste 50.000 de birouri si o retea de plata in Romania si Republica Moldova formata din 700 de agentii.

SMITH&SMITH este membra SWIFT si TRANSFOND, diversificandu-si oferta prin introducerea serviciilor de plata:plati si incasari cu si fara numerar catre persoane fizice sau conturi din tara sau intreaga lume.

Particularitatea SMITH&SMITH este aceea ca ofera servicii de plata si transfer de bani la comisioane foarte competitive iar programul de lucru extins ne recomanda ca fiind solutia optima in domeniul nostru de activitate.

Despre Smith & Smith

Prima companie româneasca specializata în transfer international de bani, infiintata înca din 1999 si autorizata ca institutie de plata de catre Banca Nationala a României în conformitate cu prevederile Legii nr.197/2010, fiind înregistrata în Registrul Institutiilor de plata sub numarul IP-RO-0006.
De-alungul întregii activitati, obiectivul principal al institutiei a vizat realizarea unor oferte de servicii de plati moderne, rapide si accesibile din punct de vedere al tarifelor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smith-smith/smith-smith-de-15-ani-in-romania