Ajuta primul ! Intra in lumea Crucii Rosii !

Sibiu - 7 mai 2007

Comunicat tip General in ONG

Crucea Rosie Romana, filiala Sibiu lanseaza o noua provocare sibienilor cu ocazia Zilei Mondiale a Crucii Rosii (8 mai): imbraca-te in rosu si fii primul care ajuta!

In 8 mai, intre orele 11-16, in centrul vechi al Sibiului, pe str. Nicolae Balcescu, ai ocazia sa intri in lumea Crucii Rosii, sa ne cunosti mai bine si sa arati ca suntem impreuna pentru umanitate. Voluntarii ti-au pregatit o multime de surprize, dar si informatii cu privire la modalitatea prin care te poti inscrie ca voluntar in centrul de voluntariat Solferino sau posibilitatea de a invata primul ajutor. In plus, poti afla mai multe despre valorile organizatiei noastre sau istoricul ei, te poti inscrie ca membru si poti afla cum directionezi 2% catre Crucea Rosie. De la ora 14, esti invitat sa iei parte la piesa de teatru scurt „Patanii de voluntar”.

„La Crucea Rosie ai ocazia sa faci ceea ce iti place, ajutat de prieteni si sa te dezvolti mai mult.Vino si tu!” a declarat Alexandru Dorobantiu (19 ani), voluntar in clubul de arta al Crucii Rosii.

„Crucea Rosie are nevoie de ajutorul intregii comunitati pentru a putea raspunde in mod adecvat nevoilor celor mai vulnerabili. Ne poti ajuta ca voluntar, facand donatii sau devenind partener al organizatiei noastre” a declarat Claudia Popa, directorul Crucii Rosii Sibiu.

Pentru ca va fi o zi cu totul speciala, nu uita sa iei ceva rosu pe tine... un tricou, o esarfa, o cravata, o sapca, niste sireturi... te asteptam sa fii primul care ajuta!

Despre SN Crucea Rosie Romana, filiala Sibiu

Crucea Rosie Romana, infiintata in 1876, este organizatie neguvernamentala de interes national, avand ca misiune prevenirea si alinarea, in mod impartial a suferintei umane in orice imprejurare, fara nici o discriminare bazata pe cetatenie, nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta militara, sociala sau politica. Principalele domenii de activitate sunt: promovarea valorilor umanitare, pregatirea si interventia in cazul unui dezastru, promovarea sanatatii si asistenta persoanelor la nivel comunitar.
Claudia Popa, 0269-217646
crsb@easynet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sn-crucea-rosie-romana-filiala-sibiu/ajuta-primul-intra-in-lumea-crucii-rosii