Crucea Rosie serbeaza talentul

Sibiu - 1 iulie 2005

Comunicat tip General in ONG

Crucea Rosie Romana, filiala Sibiu premiaza copiii talentati care au participat la concursul de creatie „Crucea Rosie in orasul meu”.

La concursul de creatie „Crucea Rosie in orasul meu” au participat 26 de copii cu varste cuprinse intre 9-15 ani, din Sibiu si Buzau. Au fost selectate 8 desene, care au surprins cel mai realist activitatea Crucii Rosii Romane. Juriul a fost constituit din membrii Biroului Crucii Rosii Sibiu.

Copiii vor primii cadouri si timp de 5 zile vor participa la activitati educativ-distractive, alaturi de voluntarii Crucii Rosii Sibiu, printre care se afla si voluntarele din cadrul Serviciului European de Voluntariat. Ei se vor familiariza totodata cu activitatile Crucii Rosii si vor avea ocazia de a dobandi noi abilitati artistice.

Toate desenele vor fi expuse, timp de o luna, la sediul filialei si in panoul Crucii Rosii, din pasajul Dumbrava.

Evenimentul are loc luni, 4 iulie, la ora 17, la sediul filialei din str. Xenopol nr.1

Despre SN Crucea Rosie Romana, filiala Sibiu

Crucea Rosie Romana, infiintata in 1876, este organizatie neguvernamentala de interes national, avand ca misiune prevenirea si alinarea, in mod impartial a suferintei umane in orice imprejurare, fara nici o discriminare bazata pe cetatenie, nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta militara, sociala sau politica. Principalele domenii de activitate sunt: promovarea valorilor umanitare, pregatirea si interventia in cazul unui dezastru, promovarea sanatatii si asistenta persoanelor la nivel comunitar.
Claudia Popa
director
crsb@easynet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sn-crucea-rosie-romana-filiala-sibiu/crucea-rosie-serbeaza-talentul