snlp    

Comunicate de presa si evenimente pe tema snlp

 • snlp. Curs Life Coaching NLP - Competent Consulting

  snlp

  Bucuresti - 26 August 2014

  Comunicat de COMPETENT CONSULTING SRL

  Începând cu 3 octombrie 2014, devino unul dintre profesioniştii ce facilitează succesul şi aduc fericire în vieţile oamenilor, participând la cursul de formare ca „Specialist în activitatea de coaching” - Cod COR 242412, organizat de Com ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: curs acreditat , competent consulting , curs coaching , acreditare anc , snlp , life coach

  Vezi toate comunicatele de presa despre snlp

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul snlp.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la snlp. Informatiile despre snlp cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul snlp, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la snlp, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.